Et kunststykke av en barnebok!

Forlag: Dreyer Bok

 

Sjanger: Barnebok

 

Forfatter: Nina Bay

 

Illustert: Jonas A. Larsen

 

Sider: 47

 

Dato: 14.06.2018

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

Kvinnen bak de humoristiske, sterke og vakre barnebøkene om heksen Eksplodera er bokaktuell igjen. Nina Bay har med «Raslefrosken som ikke skjønte et kvekk», skrevet et kunstverk av en bok. En underholdende, alvorlig og engasjerende fortelling om en annerledes frosk som ønsker å stifte vennskap. Ikke bare får barna servert en rørende historie, men boken inneholder flere vakre illustrasjoner av Jonas A. Larsen. Gjennom bildene får barna aktivt delta i lesingen.

Gjennom nærmere 50 sider blir leserne kjent med Raslefrosken. Hans høyeste ønske er å finne en venn. En dag hopper han ut for å lete, men vil han lykkes? For hvordan skaffer man seg venner når man ikke kvekker som de andre?

Nina Bay er kjent for å skrive lettleste barnebøker som både engasjerer og underholder barn. Jeg koser meg utrolig mye med bøkene Nina Bay skriver. Hun leverer alltid bøker som får deg munter og på samme måte får deg til å tenke. «Raslefrosken som ikke skjønte et kvekk» er som nevnt en leseopplevelse som er lett å lese. Det er både en alvorlig, tankevekkende, rørende og spennende fortelling for barn som kan lese selv. Den passer også bra for familier som ønsker å lese høyt. Forfatteren sier at boka er den første i serien om Raslefrosken, noe som jeg virkelig ble glad for å lese. Ser fram til flere gode fortellinger og vakre illustrasjoner fra Bay og Larsen.

 

Mitt terningkast av boken:

—5

 

Bakside informasjon om boken:

«Raslefroskens høyeste ønske er å finne en venn. En dag hopper han ut på leting, men vil han lykkes? For hvordan skaffer man seg venner når man ikke kvekker som de andre? Dette er en spennende og morsom fortelling for barn som kan lese selv og de som blir lest for. Boka er den første i serien om Raslefrosken.»

 

Med sommer hilsen fra Boktimmy!

 

Kilder:

Dreyerbok.no. (2018). Raslefrosken som ikke skjønte et kvekk. Lokalisert 14.06.2018 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top